Snedtändning

Gräs

Drog typ 3 halsbloss och kände direkt hur det började snurra men blev inte rädd. Gick in och satt mig med alla andra och de första 10 minuterna märkte jag ingenting speciellt. Kändes bara som att jag var lite mer trött än vanligt, samt lite fullare. Min kompis som också testade för första gången blev mer borta så ett tag tänkte jag att "jaha, verkar som att det slog mer för henne än för mig".

 

Efter några minuter hamnade jag utanför samtalet och det var då det hände. Jag försvann in i mig själv. Har känt det tidigare i nyktert tillstånd, alltså att man försvinner lite, känner sig onärvarande, men det brukar vara lätt att komma ifrån. Den här gången var det dock annorlunda och jag kunde verkligen inte komma tillbaka till verkligheten. Ju mer jag tänkte på det desto längre ifrån hamnade jag och desto räddare blev jag. Till slut fick jag panik och det är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Visste inte om jag existerade och trodde att jag höll på att bli galen. Mitt hjärta slog sjukt fort och jag var SÅ JÄVLA RÄDD. 

Bad dom jag var med att ringa ambulans flera gånger men dom sa att dom hade koll på läget och gjorde det inte utan försökte prata med mig för att hjälpa mig. Jag hade världens behov av att snacka, tror det var mitt sätt att komma tillbaka till verkligheten. Efter 3 "ångesttoppar" och efter runt 2 h var jag "bra" igen och vågade gå och lägga mig.

 

Saken är den att det nu har gått 3 dagar (tisdag idag) och jag fortfarande inte känner mig helt återsälld. Känner mig fortfarande ofrånvarande ibland och både i söndags och igår var jag nära att få en till ångestattack. Igår jobbade jag och i slutet av dagen när jag var som mest trött och stod och gjorde en enformig sak kände jag den här känslan av att försvinna i mig själv igen och blev sådär äckligt rädd igen. Lyckades dock lugna ner mig någorlunda och ballade inte ur så totalt som jag gjorde i lördags.

16 år