Hash eller avföring, vad brukas egentligen?

Det är tydligt att narkotika som säljs illegalt inte är 100% rent, vilket i många fall kan skapa farliga kombinationer av substanser. Många som brukar narkotika bortser från dessa risker, däremot skulle du bruka hash vetandes att det troligtvis innehåller avföring?

Complutsense University i Madrid släppte nyligen resultaten från en studie på 90 exemplar hash köpt från stadens gatulangare. Studien "Cannabis resin in the region of Madrid: Adulteration and contamination" hade ett äckligt resultat som bör skrämma även de som brukar hash i Sverige, som passerat Spanien under den illegala vägen hit.


Alla 90 hash-bitar testades, och i 88% av dem var inte lämplig för mänsklig konsumtion på grund av blandning föroreningar, som inkluderar mögel och mänsklig avföring. Även om avföringen inte har en negativ påverkan på narkotikabrukaren är vetskapen oroande liksom äcklig. Undersökningen visade även att de testade fallen innehöll i genomsnitt 500 gånger mer avföring än vad som är maximum i Amerikanska stater där cannabis är lagligt. För er som undrar, ja det finns ett maximum på mängden avföring i cannabis.


De som genomförde undersökningen upptäckte även att majoriteten av testade cannabisbrukare rullade stora filter som tillät partiklar från avföringen att följa med röken till användarens inandning. Anledningen till denna skrämmande blandning är att drogen smugglas plastinpackad i människor som sedan använder laxeringsmedel för att för att få ut drogen.Oavsett om du använder rent Hash eller en utblandad version, kan det vara tid att sluta. Om du behöver hjälp att överkomma substans-relaterade problem eller ett beroende till någon drog kan du läsa på om hjälporganisationer i länken nedan, eller kontakta oss på LiveClean för råd.


https://www.livecleanuf.com/hj%C3%A4lporganisationer-1


82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla